Beils: Mančestras «United» nav izteikusi konkrētu piedāvājumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovasar viena no aktīvākajām komandām spēlētāju pāreju tirgū ir Anglijas premjerlīgas komanda Mančestras «United», tomēr tā nav izteikusi konkrētu piedāvājumu Spānijas kluba Madrides «Real» velsiešu uzbrucējam Geretam Beilam, futbolists atklājis intervijā laikrakstam «Marca».

Mančestras «United» galvenais treneris portugālis Žuzē Mourinju šovasar veicis divus pirkumus, kopā iztērējot 106 miljonus sterliņu mārciņu (120,5 miljoni eiro) par beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku un zviedru aizsargu Viktoru Lindelēfu.

Treneris atklājis, ka viņš šovasar vēlās iegādāties vismaz vēl vienu vai divus spēlētājus, kuri būtiski pastiprinātu komandas sastāvu. Vairākkārt ārzemju medijos šovasar Beils tika minēts Mančestras «United» interešu sarakstā.

«Es nelasu neko no tā. Tas ir loģiski - esmu britu spēlētājs un vienmēr būs runas par atgriešanos mājās. Tāpat bija arī ar Deividu Bekhemu un citiem britu futbolistiem, kuri devās uz Spāniju. Tas nav nekas jauns. Esmu priecīgs spēlēt Madridē. Intereses ir intereses, bet nav bijis konkrēts piedāvājums, tāpēc nav par ko diskutēt,» pastāstīja Beils.

2013.gadā «Real» aptuveni par 100 miljoniem eiro iegādājās Beilu no Anglijas premjerlīgas kluba Totenhemas «Hotspur». Velsietis toreiz kļuva par pasaulē dārgāko futbolistu un saglabāja šo statusu līdz pagājušajai vasarai, kad Mančestras «United» nopirka franču pussargu Polu Pogbā no Itālijas kluba Turīnas «Juventus» aptuveni par 105 miljoniem eiro.

28 gadus vecais Beils pagājušajā sezonā mocījās ar savainojumiem un kopumā visos turnīros piedalījās vien 27 mačos «Real» sastāvā, izceļoties ar deviņiem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu