Melai B ik mēnesi bijušajam vīram jāizmaksā 40 tūkstošu dolāru liels pabalsts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Jau vairākus mēnešus grupas «Spice girls» dalībniece Melānija Brauna jeb Mela B šķiras no vīra Stīvena Belafontes. Tiesa lēma - kamēr noris šķiršanās prāva, dziedātājai vīram ik mēnesi jāizmaksā 40 tūkstoši dolāru, kā arī vienreiz 140 tūkstošus liels pabalsts, kuru viņš varēs izmantot, lai apmaksātu tiesu darbus un jurista pakalpojumus.

Tiesa šādu lēmumu par ikmēneša pabalstu, pieņēma, kad Belafonte iesniedza ārkārtas prasību tiesā, sakot, ka viņam nav par ko iegādāties ēdienu, samaksāt par māju un telefona rēķinam arī nepietiek līdzekļu.

Četrdesmit divus gadus vecā dziedātāja šķiršanās prasību pamatoja ar to, ka vīrs viņu krāpis ar bērnu aukli, kā arī ar viņu pašu fiziski izrēķinājies.

Pāris audzina kopīgu piecus gadus vecu meitu Medisonu, desmit gadus veco Andželu un astoņpadsmit gadus veco Fēbi, kuras dzimušas no citām Melas attiecībām.

Par spīti tam, ka tiesa lēma, ka Melai vīrietim ik mēnesi jāizmaksā paprāvas naudas summas, bijušais mīlnieks nevar tuvoties ne dziedātājai, ne viņas meitām tuvāk par 100 metriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu