Ibrahimovičs: Drīzumā būs liels paziņojums par manu nākotni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedrijas slavenais futbolists Zlatans Ibrahimovičs, ar kuru Anglijas klubs Mančestras «United» jūnijā izvēlējās nepagarināt līgumu, sola drīzumā paust «lielu paziņojumu» saistībā ar savu nākotni.

Ibrahimovičs pērn noslēdza vienošanos uz vienu gadu, bet līdz 30.jūnijam Mančestras «United» varēja viņam piedāvāt līguma pagarinājumu, ko komandas vadība neizdarīja.

35 gadus vecais futbolists aprīlī guva smagu ceļgala saišu traumu un laukumā, visticamāk, spēs atgriezties vien nākamgad. Kaut arī viņš šobrīd ir brīvais aģents, Ibrahimovičs rehabilitāciju veic Mančestras «United» treniņu bāzē.

Ibrahimovičs trešdien Mančestrā tikās ar savu aģentu Mino Raiolu un klātesošajiem fotogrāfiem sacīja - «drīz būs liels paziņojums, tas būs milzīgs», futbolistu citē britu mediji.

ESPN vēsta, ka par Ibrahimoviču aktīvi interesējas ASV augstākās futbola līgas (MLS) klubs Losandželosas «Galaxy», kurā savulaik karjeras nogalē spēlēja slavenais angļu futbolists Deivids Bekhems.

Tāpat izskanējusi versija, ka Ibrahimovičs varētu atgriezties Itālijas klubā «AC Milan», kurā viņš pavadīja divas sezonas laika posmā no 2010. līdz 2012.gadam.

Mančestras «United» pagājušajā nedēļā par aptuveni 85 miljoniem eiro iegādājās beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku no Liverpūles «Everton». Viņš spēlēs komandā ar 9.numuru, kas iepriekš bija Ibrahimovičam. Zīmīgi, ka abiem spēlētājiem ir kopīgs aģents.

ESPN gan vēsta, ka Mančestras «United» varētu noslēgt īstermiņa līgumu ar Ibrahimoviču, kad spēlētājs būs pilnībā atlabis no savainojuma.

Ibrahimovičs pirms pievienošanās Mančestras «United» četras sezonas spēlēja Parīzes «Saint-Germain» komandā, ar kuru četras reizes izdevās izcīnīt Francijas čempionu titulu.

Viņš spēlējis arī «Malmo» (Zviedrija), Amsterdamas «Ajax» (Nīderlande), Turīnas «Juventus», Milānas «Inter», «AC Milan» (visas - Itālija) un «Barcelona» (Spānija).

Ibrahimovičs karjeras laikā piecas reizes kļuvis par Itālijas čempionu, četras reizes uzvarējis Francijas čempionātā, divas reizes kronēts par Nīderlandes čempionu un vienu reizi arī par Spānijas čempionu. Futbolists iepriekš nav slēpis, ka viņš kāro kļūt arī par Anglijas čempionu.

Zviedrijas izlasē, kurā Irahimovičs karjeru ir jau noslēdzis, no 2001. līdz 2016. gadam uzbrucējs 116 spēlēs iesita 62 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu