«Kid Rock» plāno kandidēt uz vietu ASV Senātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu mūziķis «Kid Rock», kurš ir pārliecināts ASV prezidenta Donalda Trampa atbalstītājs, paziņojis, ka gatavojas sākt politiķa karjeru un kandidēt uz vietu ASV Senātā no Republikāņu partijas.

46 gadus vecais mūziķis izveidojis tīmekļa vietni «kidrockforsenate.com».

«Esmu saņēmis tonnu e-pastu un ziņu ar jautājumu, vai šī tīmekļa vietne ir īsta (..). Atbilde ir - pilnīgi noteikti jā,» paziņoja «Kid Rock», piebilstot, ka drīzumā nāks klajā ar svarīgu paziņojumu.

Tīmekļa vietnē lasāmi tādi uzraksti kā «Partija tautai» un «Jūs nekad nebūsiet satikuši tādu politiķi kā es». Atbalstītājiem tiek arī piedāvāta iespēja iegādāties dažādas lietas ar «Kid Rock» kampaņas logo un pierakstīties jaunumu saņemšanai e-pastā.

Tomēr «Kid Rock» vēl nav iesniedzis dokumentus Federālajai vēlēšanu komisijai, tādēļ viņa kampaņa vēl nav oficiāla.

«Kid Rock» nav vienīgā zvaigzne, kas paudusi interesi par karjeru politikā. Holivudas aktieris Dveins Džonsons nesen izteicās, ka apsver domu 2020.gadā kandidēt uz ASV prezidenta amatu, un pretendēt uz vietu Kongresa Pārstāvju palātā iecerējusi arī latviešu izcelsmes amerikāņu golfere Natālija Gulbis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu