Jūrmalā Krievijas skaistākā sieviete Vera Brežņeva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies seksīgā Krievijas un Ukrainas dziedātāja, televīzijas raidījumu vadītāja un aktrise Vera Brežņeva, informē portāls www.balticevents.info.

Ar savu jaunāko koncertturneju «Number 1» bijusī meiteņu grupas «Viagra» dalībniece Jūrmalā ieradīsies profesionālu dejotāju komandas pavadībā. Koncertprogrammas apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt iemīļotos skaņdarbus no lielu popularitāti guvušajiem albumiem «Любовь спасет мир» un «Ververa».

Seksīgākās un stilīgākās Krievijas un izklaides pasaules sievietes, kā arī labākās TV raidījumu vadītājas titulus ieguvusī Vera Brežņeva sabiedrībā tiek novērtēta ne tikai par muzikālajiem sasniegumiem vai skaistumu, bet arī par sirsnību, atvērtību un vienkāršību.

Jūrmalas koncerta apmeklētājus gaida tādi dažāda vecuma klausītāju sirdis iekarojuši hiti kā «Мамочкa», «Любовь спасет», «Доброе утро», pārsteidzošu veiksmi guvušais skaņdarbs «Лепестками Слез», ko dziedātāja iedziedājusi kopā ar moldāvu izpildītāju Dan Balan, kā arī, protams, jaunākās dziesmas.

Koncerta biļetes ir pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu