Rodrigess: Vēlos pārrakstīt «Bayern» vēsturi

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kolumbijas futbola izlases pussargs Hamess Rodrigess, kurš trešdien parakstīja īres līgumu uz diviem gadiem ar Minhenes «Bayern» paudis vēlmi Vācijas čempioniem palīdzēt gūt vēl vairāk titulu.

Divu Eiropas futbola grandu darījumā otrdien Rodrigess no Spānijas kluba Madrides «Real» izīrēts «Bayern».

Abas puses vienojušās par īres līgumu uz diviem gadiem, bet pēc tam «Bayern» komandai būs iespēja pussargu nopirkt. Tiek ziņots, ka «Bayern» par īri maksās 10 miljonus eiro, bet, ja vēlēsies, varēs izpirkt kontraktu par 35 miljoniem eiro.

«Esmu ieradies ar degsmi un gribu izcīnīt titulus. Vēlos šeit pārrakstīt vēsturi,» Rodrigess sacīja oficiālajā prezentācijā. «Šī ir komanda, kas vienmēr gribējusi gūt titulus. Un arī es jūtos kā uzvarētājs. Varu spēlēt gan kreisajā, gan labajā pusē, gan arī uzbrūkošā pussarga pozīcijā. Cinīšos par vietu sākumsastāvā.»

Sajūsmu pauda arī «Bayern» galvenais treneris Karlo Ančeloti: «Man tas ir īpašs brīdis. Esmu ļoti priecīgs, ka viņš ir šeit. Hamess ir fantastisks uzbrūkošais pussargs. Viņš palīdzēs mūsu komandai kļūt vēl labākai,» uzsvēra Ančeloti.

Pašlaik 25 gadus vecais spēlētājs 2014.gada Pasaules kausa izcīņā ar sešiem precīziem sitieniem kļuva par rezultatīvāko spēlētāju un nedaudz vēlāk «Real» viņu iegādājās par aptuveni 80 miljoniem eiro no Francijas čempionāta komandas «Monaco». Toreiz «Real» komandu vadīja pašreizējais «Bayern» galvenais treneris Karlo Ančeloti.

Pirms spēlēšanas «Monaco» Rodrigess pārstāvēja arī Portugāles flagmani «Porto», bet karjeru viņš uzsāka Kolumbijas klubā «Envigado».

Ar «Real» komandu Rodrigess divreiz uzvarēja UEFA Čempionu līgā, kopā gūstot 36 vārtus 111 spēlēs, tomēr šī brīža galvenā trenera Zinedina Zidāna vadībā viņa spēles laiks bija ierobežots.

Kā vēstīts, nesen «Bayern» komanda par 41,5 miljoniem eiro, kas ir Vācijas bundeslīgas rekords, no Lionas «Olympique» vienības iegādājās franču pussargu Korentēnu Toliso. Tikmēr vienības malējais pussargs Duglašs Košta varētu pāriet uz Itālijas čempioni Turīnas «Juventus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu