Noskaties! Latvijā filmētais mūzikas video «Cradle of Filth»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.jūlijā publicēts pasaulslaveno ekstrēmā metāla grandu Cradle of Filth singla Heartbreak and Seance oficiālais mūzikas video, kas tapis Latvijā.

11.jūlijā tika publicēts oficiālais mūzikas video pasaulslavenās ekstrēmā metāla grupas Cradle of Filth jaunākā albuma singlam «Heartbreak and Seance», kura veidošana tika uzticēta Latvijas profesionāļiem.

Mūzikas video režisors un albuma vizuālā noformējuma veidotājs mākslinieks Artūrs Bērziņš ar grupu šoreiz satikās jau otro reizi. Tomēr šoreiz šī satikšanās bija daudz vērienīgāka - grupa uzticēja veidot arī mūzikas video, kas tika filmēts Rīgā aprīlī.

Grandiozajā filmēšanā dažādā statusā piedalījās ap 60 cilvēku, kā arī vārna un pieklājīgas čūskas - tikko modušies zalkši. Galvenajās lomās Lāsma Daina Upeniece un Kaspars Zāle.

Filmēšanas grupā: operators Ivo Skanstiņš ar grupu, māksliniece un kostīmu māksliniece Evija Džonsone ar grupu, grima mākslinieces Viktorija Safronova, Eva Hel un Zane Žilinska, montāža - Lāsma Ābele un Ivo Skanstiņš, producentes Guna Stahovska un Gunta Bāriņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu