Ivana ģimenes kaimiņiene: Puika bija ļoti gudrs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv, Valsts policija

Liepāja cenšas atgūties pēc traģiskajām ziņām par mazā Ivana Berladina bojāeju. Karostā pie mājas, kurā dzīvoja mazais Ivans Berladins, trešdien visas dienas garumā cilvēki no tuvējās apkārtnes nesa ziedus un dedzināja svecītes.

Kaimiņiene, kas dzīvojusi vienā mājā ar Ivana ģimeni, TV3 Ziņām pastāstījusi, ka Ivanam esot bijuši vēl divi brāļi un māsiņa. Vecākā māsa jau esot pilngadīga, bet pārējie bērni ejot pamatskolā.

Tēvs neesot dzīvojis kopā ar ģimeni.

Jau ziņots, ka Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva trešdien preses konferencē norādīja, ka ģimenē ir vēl seši bērni.

Kaimiņiene Taņa pastāstījusi, ka Ivans bijis ļoti gudrs puika.

Liepājas Sociālā dienesta vadītaja Iveta Bartkeviča norāda, ka ģimene nonākusi dienesta redzeslokā, kad māte pati vērsusies pēc finansiālas palīdzības, lai saņemtu pabastus.

Apsekojot ģimeni, nekas neesot liecinājis, ka māte nerūpētos par berniem.

Jau ziņots, ka pašvaldība ģimenei sniegs psihologa palīdzību, ko tā arī lūgusi. Tāpat pašvaldība palīdzēs organizēt un segt puisēna bēru izdevumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu