Dziedātāja Keitija Perija izlēmusi atpūsties no attiecībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Keitija Perija beidzot tikusi pāri savām sirdssāpēm saistībā ar šķiršanos no aktiera Orlando Blūma un ir gatava sākt dzīvot no jauna, bet pagaidām bez attiecībām. Perija izlēmusi laiku veltīt sev, pilnveidot sevi, ne meklēt kārtējās attiecības.

Nesenā intervijā Keitija atzinusies, ka krasā stila maiņa ir viņas veids, kā cīnīties ar dvēseles sāpēm, un tas palīdz arī atturēties no alkohola lietošanas, kuru viņa jau vairākus mēnešus izlēmusi nelietot.

⚡️?charging up before I light up ?⚡️

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Keitija beidzot jūtas brīva no savām agrākajām domām, kuras izraisīja sirdssāpes, un atkal spēj just, domāt un apzināties sevi kā personu.

Pirms kāda laika Perijai bija grūti izkāpt no gultas, bet šobrīd viņa bauda dzīvi, tiekas ar draudzenēm, dodas kopā ar meitenēm ceļojumos un par attiecībām nedomā, jo izlēmusi uz kādu laiku atturēties no romāniem, bet veltīt laiku sevis mīlēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu