Džordžs: Interese par «Lakers» ir pārspīlēta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Viens no Oklahomasitijas «Thunder» potenciālajiem līderiem nākamajā sezonā Pols Džordžs norādījis, ka viņa interese par spēlēšanu dzimtās pilsētas Losandželosas «Lakers» vienībā ir stipri pārspīlēta.

«Uzaugu kā Losandželosas «Clippers» un Losandželosas «Lakers» līdzjutējs. Kobe Braients bija mans elks. Vienmēr izjutīšu zināmu saikni ar šo pilsētu. Kurš gan nevēlētos spēlēt dzimtās pilsētas komandā? Par to sapņo ikviens, kurš izaudzis Losandželosas tuvumā, - kļūt par pilsētas vērtību. Mana interese par «Lakers» gan ir pārspīlēta,» intervijā «Sports Illustrated» sacīja Džordžs.

Februārī baumoja, ka 27 gadus veco Džordžu varētu aizmainīt uz Atlantas «Hawks» vai Bostonas «Celtics», savukārt vēlāk par uzbrucēju interesējās tieši «Lakers», kā arī aizvadītās sezonas NBA fināliste Klīvlendas «Cavaliers».

Iepriekšējā sezona Džordžam bija rezultatīvākā viņa septiņus gadus ilgajā NBA karjerā. 27 gadus vecais uzbrucējs 75 spēlēs regulārajā čempionātā vidēji mačā guva 23,7 punktus, savukārt izslēgšanas turnīrā četrās spēlēs vidēji 28,0 punktus.

«Man svarīgākais ir gūt uzvaras. Vēlos būt labā komandā ar labu sistēmu. Neesmu tāds spēlētājs, kurš dzenas pēc statistikas. Gribu uzvarēt spēles un sniegt tajās savu artavu.

Ja mums būs lieliska sezona, ja mēs uzvarēsim Rietumu konferencē un apspēlēsim «Warriors» komandu, tad būtu muļķīgi pamest «Thunder» vienību,» teica Džordžs.

Viņam ir spēkā līgums uz nākamo sezonu par 19,3 miljoniem ASV dolāru. «Thunder» rindās viņš nonāca šajā vasarā maiņas darījuma rezultātā.

2012./2013.gada sezonā Džordžu atzina par līgas visvairāk progresējušo spēlētāju. Četras reizes viņš piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē, savukārt pagājušajā vasarā uzbrucējs kļuva par Riodežaneiro olimpisko spēļu čempionu ASV izlases sastāvā.

Džordžs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem NBA spēlētājiem, kurš vienlīdz efektīvi spēlē gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu