«Real» uz divām sezonām Rodrigesu izīrēs «Bayern»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītās sezonas UEFA Čempionu līgas un Spānijas čempionāta uzvarētāja Madrides «Real» uz divām sezonām kolumbiešu futbolistu Hamesu Rodrigesu izīrēs Vācijas spēcīgākajam klubam Minhenes «Bayern».

Komandas vienojušās, ka Rodrigess tiks izīrēts līdz 2019.gada 30.jūnijam, turklāt «Bayern» būs iespēja spēlētāju nopirkt, vēstīts Minhenes kluba paziņojumā.

25 gadus vecais Rodrigess ar sešiem precīziem sitieniem kļuva par 2014.gada Pasaules kausa izcīņas labāko vārtu guvēju. Pēc šā turnīra «Real» pussargu iegādājās par aptuveni 80 miljoniem eiro no Francijas kluba «Monaco», noslēdzot līgumu uz sešiem gadiem.

Iepriekšējās trīs sezonās «Real» sastāvā Rodrigess kopumā piedalījās 111 mačos, guva 36 vārtus un izdarīja 41 rezultatīvu piespēli. Tomēr pussargs nespēja iegūt galvenā trenera Zinedina Zidāna uzticību un bieži tika atstāts rezervē.

«Esam priecīgi, ka izdevies panākt vienošanos. Hamess Rodrigess bija viens no spēlētājiem, ko visvairāk sastāvā vēlējās redzēt mūsu treneris Karlo Ančeloti. Hamess ir ļoti universāls spēlētājs - viņš pats spēj gūt daudz vārtu un palīdz to darīt komandas biedriem,» paziņojumā citēts «Bayern» vadītājs Karls Haincs Rumenige.

Rodrigess, pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas, pievienosies «Bayern» komandai, kas svētdien dosies 12 dienu pārbaudes spēļu tūrē pa Ķīnu un Singapūru.

Šovasar spēlētāju pārejas periodā Rodrigess līdz šim bija viens no «karstākajiem» futbolistiem. Ārzemju mediji vairākkārt vēstīja, ka Kolumbijas izlases līderi vēlējās iegūt Mančestras «United» un arī vairākas citas Anglijas premjerlīgas komandas, kā arī vadošie klubi Itālijā un Francijā.

Portāls «Goal» vēsta, ka šim darījumam varētu sekot nākamais - «Bayern» brazīliešu pussargs Duglašs Košta pārceltos uz Turīnas «Juventus». Tiek lēsts, ka Itālijas čempionvienība ir gatava par spēlētāja iegādi maksāt aptuveni 45 miljonus eiro.

Savukārt «Real» pēc Rodrigesa pievienošanās «Bayern» cer iegādāties 18 gadus veco uzbrucēju Kiljanu Mbapi no Francijas čempionvienības «Monaco».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu