Latvijā sāk piedāvāt jauno «BlackBerry KEYone» viedtālruni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas BITE kā pirmais mobilo sakaru operators Latvijā sāk piedāvāt iegādei ķīniešu kompānijas «TLC Company» jaunāko lolojumu – viedtālruni «BlackBerry KEYone», kas, ražotāja vārdiem runājot, ir apveltīts ar drošāko un gudrāko Android operētājsistēmu pasaulē.

Kaut arī tā dēvētie podziņtelefoni piedzīvo strauju norietu, izstrādājot «BlackBerry KEYone» viedtālruni, ražotājs ir ne tikai saglabājis, bet arī uzlabojis «BlackBerry» zīmola tālruņiem tik raksturīgo QUERTY klaviatūru ar fiziskiem taustiņiem. Proti, šoreiz klaviatūra darbojas arī kā skārienpaliktnis, tajā ir iestrādāts apgaismojums, taustiņos var ieprogrammēt līdz pat 52 īsceļiem, kā arī taustiņā «Space» ir iebūvēts pirkstu nospiedumu lasītājs.

Lai arī tam joprojām ir klaviatūra, kvalitātes ziņā viedtālrunis «BlackBerry KEYone» neatpaliek no konkurentiem, jo tam raksturīgs augstvērtīgs un ergonomisks dizains, turklāt ierīcē iebūvēta modificēta Android 7.1 operētājsistēma ar «BlackBerry» drošības rīkiem, kas palīdz aizsargāt ierīcē saglabātos lietotāja datus, kā arī garantē papildu drošību.

Runājot par ierīces tehnisko specifikāciju, noteikti jāizceļ tādi parametri kā: 4,5 collu HD izšķirtspējas displejs (1080 x 1620 pikseļi), 2 GHz astoņu kodolu procesors Qualcomm Snapdragon 625, 32 GB paplašināmā atmiņa (ar microSD – līdz 256 GB), UBC-C ligzda, 12 megapikseļu aizmugurējā kamera ar autofokusu, kas spēj ierakstīt 4K video, un 8 megapikseļu priekšējā kamera, kā arī ietilpīgs 3505 mAh akumulators, kas, pateicoties jaunās paaudzes Qualcomm Quick Charge 3.1 tehnoloģijai, priecē ne vien ar ilgo baterijas darbības laiku, bet arī pārsteidzoši ātro tās uzlādi – nieka 35 minūšu laikā ierīces bateriju iespējams uzlādēt līdz pat 80%.

Foto: Publicitātes foto

«Vairumam mobilo telefonu lietotāju Latvijā «BlackBerry» asociējas ar BITE, jo ilgus gadus bijām vienīgais oficiālais šī zīmola telefonu izplatītājs un to garantijas servisa nodrošinātājs Latvijā. Tā kā BITE klientu apkalpošanas centros allaž ir bijis pieejams arī plašākais «BlackBerry» telefonu piedāvājums, labi zinām, ka mūsu klientu lokā ir ne viens vien šī zīmola tālruņu fans. Daudzi no viņiem ar nepacietību gaida «BlackBerry KEYone» parādīšanos BITE veikalu jau kopš šā gada februāra, kad ierīce tika prezentēta elektronikas izstādē «Mobile World Congress» Barselonā. Ņemot vērā šo apstākli, nevarējām neiekļaut šo viedtālruni mūsu piedāvājumā, lai gan paredzam, ka tā pieprasījums nebūs liels. Šķiet, populārā «BlackBerry 9900 Bold» pārdošanas apjomu rekordus neizdosies pārspēt vairs nevienam «BlackBerry» tālrunim,» norāda BITES Loģistikas nodaļas vadītājs Roberts Birnbaums.

Mūsdienīgos «BlackBerry KEYone» viedtālruņus klātienē iespējams izmēģināt un iegādāties lielākajos BITES klientu apkalpošanas centros Rīgā, kas atrodas tirdzniecības centros «Alfa», «Domina Shopping», «Damme», «Origo» Stacijas laukumā 2 un «Dole». Ikvienam interesentam ir iespēja pasūtīt šo viedtālruni arī uz jebkuru citu BITES klientu apkalpošanas centru visā Latvijā. Tā cena ir 649 eiro. Pērkot to uz nomaksu uz 24 mēnešiem, ierīces cena ir 27,04 eiro mēnesī. Cenā ietverts arī īpaši «BlackBerry KEYone» viedtālrunim izstrādāts maciņš papildu drošībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu