Federers 50. reizi karjerā iekļūst «Grand Slam» turnīra ceturtdaļfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Izcilais Šveices tenisists Rodžers Federers prestižajā Vimbldonas čempionātā pirmdien 50. reizi karjerā iekļuva «Grand Slam» turnīru ceturtdaļfinālā.

35 gadus vecais Federers, kurš Vimbldonā izlikts ar 3. numuru, astotdaļfināla mačā ar 6-4, 6-2, 6-4 pieveica turnīra 13. raketi Grigoru Dimitrovu no Bulgārijas.

Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālā Federers iekļuva 15. reizi karjerā.

Šveices tenisists ir septiņkārtējs Vimbldonas čempionāta uzvarētājs. Kopumā viņš karjeras laikā ieguvis 18 «Grand Slam» titulus.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Federers spēkiem mērosies ar kanādieti Milošu Raoniču, kas ceturtās kārtas mačā ar 6-4, 5-7, 6-4, 5-7, 6-1 trīs stundu un 23 minūšu ilgā spēlē pieveica Vācijas pārstāvi Mišu Zverevu.

Ceturtdaļfinālu sasniedza arī šī turnīra 2010. gada finālists čehs (11) Tomāšs Berdihs, kas astotdaļfināla cīņā ar 6-3, 6-7 (1), 6-3, 3-6, 6-3 pārspēja austrieti (8) Dominiku Tīmu.

Berdihs ceturtdaļfinālā spēlēs pret serbu Novāku Džokoviču vai francūzi Adrianu Mannarino.

Sezonas trešā «Grand Slam» turnīrā kopējais prēmiju fonds ir 31 600 000 sterliņu mārciņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu