Pēc šķiršanās no Hosama Abu Meri Linda Mūrniece pārdod dzīvokli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece arī pēc otrās šķiršanās dara to pašu, ko pēc pirmās, – pārdod ģimenes māju, lai sāktu dzīvi no jauna bez liekām atmiņām, kuras nāk līdzi mājvietām. Portālā «ss.lv» ikvienam ir iespēja izlasīt sludinājumu un ne tikai apskatīt māju Baložos, bet arī iegādāties to.

Sludinājumā teikts, ka tiek pārdots jauks dzīvoklis ar trīs guļamistabām, garderobes istabu, kabinetu, plašu halli un virtuves zonu. Dzīvoklī atrodas jauna virtuves iekārta, sadzīves tehnika, sienas skapji. Kā vienu no plusiem Mūrniece sludinājumā min to, ka bērzi sniedzas līdz pat balkonam.

Skaisto dzīvokli pie dabas krūts ar divām autostāvvietām un apsardzi Mūrniece pārdod par 146 tūkstošiem eiro.

Izdevumam «Vakara Ziņas» Linda atklāj, ka patiesi pārdod ģimenes mājvietu, jo apzinās, ka pēc šķiršanās emocionāli ērtāk justos citā mājvietā.

Apartamentos vienmēr bijuši viņas un Hosama bērni, atradusies viņi paši, visu laiku bijusi dzīvība, tagad tur valda klusums, tāpēc uzņēmēja izlēmusi pārcelties uz Rīgas centru.

Kā nekā viņas meita Helēna rudenī sāks mācīties augstskolā, dēlam Rihardam vidusskola un hokeja treniņi norisinās galvaspilsētā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu