«Summer Sound» papildina «Edavārdi» un «Singapūras satīns»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Summer Sound» festivāla programmu papildinājuši vairāki mākslinieki, tostarp «Edavārdi», «Singapūras satīns» un «Tehnikums», informē festivāla pārstāve Sabīne Brice.

Kā norāda Brice, dueta «Tehnikums» uzstāšanās ne tikai sola tikšanos ar vienu no šī brīža aktuālākajām Latvijas sintīpopa apvienībām, bet arī patīkamu atkalredzēšanos ar Ozolu, kura iepriekšējā gada uzstāšanās «Summer Sound» festivālā daudziem palikusi atmiņā kā viena no emocijām bagātākajām. Tikmēr «Edavārdi» pārliecinoši sevi pieteicis kā viens no Latvijas spēcīgākajiem reperiem, bet «Singapūras satīns» neatstās vienaldzīgu nevienu – ja ne grupas lipīgās melodijas, tad ironiskie dziesmu vārdi pamatīgi uzkurina publiku.

Šogad festivālā tiks izveidota arī jauna skatuve - «Koncertsēta», kura parka koku ieskauta aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē, piedāvājot bagātīgu kultūras programmu. Uz skatuves būs iespēja redzēt lieliskus pašmāju mūziķus, tostarp čella un ģitāras virtuozus, bet interesantu dažādību radīs improvizācijas teātris un dzejas slams. Tāpat būs dzirdami mūziķi un jaunas apvienības no festivāla pilsētas Liepājas.

Uz «Koncertsētas» skatuves kāps tādi mākslinieki kā Reinis Young, Tīna Šipkēvica, Ibstens Kūns, Martin Confused, Baiba Dēķena, Aivis Gailītis, Gints Cālītis, Greg John, Vilksnevilks un improvizācijas teātris «Prieka Ministrija». Mūziķu saraksts uz šīs skatuves līdz festivāla sākumam tiks papildināts.

Festivāls «Summer Sound» norisināsies Liepājā 28. jūlijā un 29. jūlijā ar vairāk kā 40 māksliniekiem. Frestivālā uzstāsies dīdžeju trio «Cheat Codes» no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā.

Tāpat apmeklētājus ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves priecēs Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs «Bermudu Divstūris». Vienlaikus festivālā uzstāsies «Triana Park», «Bandmaster», «Satellites LV», «Sibyl Vane», «Deeper Upper», «Franco Franco», «Skyforger», «My Radiant You», Fakts, «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Astro'n'out», Ivo Fomins, Polifauna un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu