Meraija Kerija nespēj iegādāties somiņu, vai māksliniecei finansiālas problēmas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc šķiršanās no miljonāra Džeimsa Pakera likās dziedātāja Meraija Kerija bauda dzīvi un nenožēlo par šķiršanos no viena no bagātākajiem Austrālijas iedzīvotājiem.

Nu portāls «RadarOnline» raksta, ka slavenība, kura pieradusi pie greznas dzīves ir gandrīz pilnībā izsmēlusi savus bankas kontus un atrodas uz bankrota sliekšņa.

Šāda informācija parādījusies presē pēc tam, kad slavenība Losandželosā mēģinājusi iegādāties somiņu, bet pārdevējs vairākkārt mēģinot no viņas bankas kartes noņemt naudu to nav spējis izdarīt.

Uzzinot, ka somiņu viņai neizdosies iegūt zvaigzne rīkoja scēnu veikalā vainojot visā karšu lasītāju, bet tieši šāda pati situācija atkārtojusies arī nākamajā veikalā.

Vēl nesen viens no Meraijas draugiem teica, ka dziedātāja tērē lielas summas sava mīļākā Braiena Tanukas vajadzībām, neatsakot jaunajam vīrietim nevienu viņa vēlmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu