Mediji: Rūnijs atgriezīsies «Everton» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas komandas Mančestras «United» kapteinis un visu laiku labākais vārtu guvējs Veins Rūnijs šovasar atgriezīsies savas dzimtās pilsētas Liverpūles klubā «Everton», vēsta britu mediji.

Pašlaik 31 gadu vecais Rūnijs svētdien nedošoties līdzi Mančestras «United» komandai uz ASV, kurā tā aizvadīs pārbaudes spēļu tūri, gatavojoties jaunajai sezonai.

Rūnijs pēdējās divās sezonās zaudējis savu kādreizējo spozmi un biežāk atrodas uz Mančestras «United» komandas rezervistu soliņa nekā laukumā.

Tiek vēstīts, ka «Everton» komandai Rūnijs pievienosies bez spēlētāja pārejas maksas, kaut arī futbolistam vēl ir spēka divu gadu līgums ar Mančestras «United».

«Everton» komandas vadība arī esot gatava Rūnijam maksāt 250 tūkstošus sterliņu mārciņu (168 tūkstoši eiro) lielu algu nedēļā, kas ir iekļauta pašreizējā līgumā ar Mančestras «United».

Rūnijs nav saņēmis vilinošus piedāvājumus no ASV augstākās futbola līgas klubiem (MLS), savukārt futbolists kopā ar savu ģimeni nav ieinteresēts pārcelties uz Ķīnu. MLS un Ķīnas komandas ar lielām algām bieži pievilina futbola zvaigznes, kas ir savas karjeras norietā.

2004.gadā Mančestras «United» aptuveni par 40 miljoniem eiro iegādājās Rūniju no «Everton» komandas. 13 sezonu laikā uzbrucējs guvis 253 vārtus Mančestras komandas labā, kļūstot par kluba rekordistu.

Rūnijs ar 53 precīziem sitieniem ir arī Anglijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu