Hotdogu ēšanas sacensībās Ņujorkā uzvarētājs apēdis 72 hotdogus

LETA/DPA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikgadējās 4.jūlija hotdogu ēšanas sacensībās Ņujorkā otrdien uzvarēja 33 gadus vecais kalifornietis Džojs Čestnats, kurš apēda 72 hotdogus, pārspējot pats savu iepriekšējās sacensībās uzstādīto rekordu.

Čestnats desmit minūtēs spēja apēst 72 hotdogus ar maizīti, uzvarot sacensībās un pārspējot pirms gada tajās uzstādīto rekordu - 70 hotdogi ar maizīti.

Tā bija Čestnata otrā uzvara pēc kārtas, bet kopumā Koniailendas hotdogu ēšanas sacensībās viņš uzvarējis desmit reizes.

«Es pret ēšanas sacensībām izturos kā pret sportu, tā nav iešana uz bufeti,» sporta telekanālam ESPN uzsvēra sacensību uzvarētājs.

Čestnatam tika pasniegta Sinepju josta, kas atgādina profesionālajā boksā pasniegtās jostas.

Otrās vietas ieguvējs spēja apēst 62 hotdogus.

Čestnata personīgais rekords, kas ir arī pasaules rekords, ir 73,5 hotdogi ar maizīti, bet tas uzstādīts kvalifikācijas kārtā.

20 gadus vecā Mikija Sudo uzstādīja personīgo rekordu, desmit minūtēs apēdot 41 hotdogu ar maizīti. Viņa ceturto reizi pēc kārtas uzvarēja sieviešu konkurencē.

Hotdogu ēšanas sacensības Koniailendā notiek kopš 1916.gada, un tās tiek rīkotas 4.jūlijā, kad ASV tiek svinēta Neatkarības diena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu