«Troņu spēles» fināla sezonas sērijas ilgs 80 minūtes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. jūlijā HBO sāks pārraidīt episko seriālu «Troņa spēles» (Game of Thrones), kura, teju 25 miljonu skatītāju auditorija, ir šo TV projektu iecēlusi kulta kārtā. Septītā sezona ir ļoti gaidīta, zinot, ka tā būs pirmspēdējā. Tomēr lieki skumt, jo astotās sezonas sērijas būšot 80 minūšu garumā - līdzīgi kā, piemēram, seriāls «Šerloks Holms» (Sherlock)

Tikmēr gaidāmā seriāla 7. sezona arī nelikšot vilties, jo katru epizodi fani varēs skatīt stundas garumā. Fināla sērija pat būšot 82 minūtes gara.

Astotā sezona, kas pieliks fantāzijas seriālam punktu, būšot grandioza un katra tās sērija būs kā pilnmetrāžas īsfilma. Veidotāji cer apstiprināt fināla sezonas milzīgo budžetu, lai «Troņu spēles» nobeigums paliktu atmiņā skatītājiem uz ilgu laiku.

Un, kā nu ne, jo finālā notiks Milžu cīņas, kurās Lanistera, Stārka un Targariena klani cīnīsies pret pūķiem!

Seriāla īpašā pievilcība slēpjas tā spējā uzburt misticisma caurvītu noskaņu. «Troņu spēle» ir izpelnījies milzīgu skatītāju atzinību par spīti tā asiņainajam sižetam. Tas saņēmis pozitīvas kritiķu atsauksmes, vairākas nozīmīgas balvas un pretendē kļūt par visu laiku dārgāko seriālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu