«Žalgiris» basketbolisti nākamsezon uz spēlēm dosies ar privāto lidmašīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lukas Balandis / BNS / LETA

Lietuvas titulētais basketbola klubs Kauņas «Žalgiris» nākamsezon uz izbraukuma spēlēm dosies ar privāto lidmašīnu, otrdien vēsta portāls «Talk Basket».

Kauņas klubs noslēdzis vienošanos ar «Avia Solutions Group» kompāniju un no nākamās sezonas uz izbraukuma mačiem varēs doties ar privātu lidmašīnu, lai tiešā lidojumā varētu nokļūt vēlamajā galamērķī.

«Žalgiris» līdz šim bija viena no daudzajām ULEB Eirolīgas komandām, kurām uz izbraukuma spēlēm bija jādodas ar savienotajiem reisiem, lai nokļūtu mača norises vietā.

«Talk Basket» vēsta, ka «Žalgiris» kļuvis par trešo basketbola klubu Eiropā, kas uz izbraukuma mačiem dosies ar čārterreisu. Līdz šim ar privāto lidmašīnu pārvietojās tikai Krievijas grands Maskavas CSKA un Turcijas komanda Stambulas «Fenerbahce».

«Žalgiris» šosezon izcīnīja savu 20.valsts čempionu titulu kopš Lietuvas neatkarības atgūšanas, finālsērijā ar 4-1 pārspējot Panevēžas «Lietkabelis» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu