Liepājā pazudušo Ivanu sāks meklēt ar helikopteru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Liepājā sestdien pazudušais piecgadīgais Ivans Berladins pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana turpinās ar 2000 meklētāju iesaisti. Ap plkst.5 sākti meklēšanas darbi pie Tosmares ezera. Pirms plkst.7 gatavots helikopters, ar ko pārmeklēt purvaino apvidu. Meklēšanā iesaistītie visas nakts garumā pārmeklēja Liepāju.

Jau ziņots, ka vakar Valsts policijā svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Berladins.

Zēnam ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija krekls ar uzrakstu - zaļš vai oranžs, zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ņemot vērā, ka bērns, visticamāk, ir kustībā, policija aicina katru Liepājas iedzīvotāju rūpīgi apsekot ja ne tālākas teritorijas, tad vismaz savu māju apkārtni - tādējādi kopīgiem spēkiem apsekojot iespējami plašāku teritoriju. Tāpat Liepājas iedzīvotāji tiek aicināti pievērst uzmanību vecākiem ar bērniem - ar ko bērni spēlējas rotaļu laukumos un ar ko runā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu