Repere «Maliibu Miitch» godina 90. gadu repa dīvas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @maliibumiitch

Par vienu no populārākajām jaunajām reperēm pēdējos mēnešos kļuvusi Dienvidbronskas māksliniece «Maliibu Miitch», kura tīmeklī publicējusi savu elku - Lorinas Hilas (Lauryn Hill), Īvas (Eve), Misijas Eliotes u.c. 90 .gadu sieviešu reperu dziesmu kaverversijas. Viena no veiksmīgākajām - bijušās «Fugees» dalībnieces Lorinas Hilas «Doo Wop».

Jāpiebilst, ka repere nav iesācēja mūzikas biznesā. Viņa sākusi savu muzikālo darbību kā R&B/hiphopa dueta «Maliibu N Helene» dalībniece, publicējot pāris veiksmīgus singlus.

Šobrīd top reperes debijas solo albums.

«Es vēlos godināt 90. gadu sieviešu kārtas reperes. Sievietes, kas nākušas pirms manis un bijušas daļa no tās mūzikas renesanses, kas nefokusējas uz dzimumu atšķirībām,» viņa saka intervijā «Bossip»..

Par vienu no jūnija labākajiem singliem prestižais medijis «Pitchfork» nodēvējis 26 gadus vecās reperes jauno solo singlu «4AM». Noskaties.

#Bombshel : ?

A post shared by Maliibu Miitch (@maliibumiitch) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu