Šonedēļ – «Vajadzīga soliste!» pirmizrāde!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Birkenfelds

Pateicoties Zigmara Liepiņa mūzikai, pirms 33 gadiem par kinosensāciju kļuva Rīgas kinostudijas muzikālā filma «Vajadzīga soliste!», kas šovasar atgriežas pie skatītājiem kā jautra un izklaidējoša brīvdabas dziesmu spēle «Vajadzīga soliste!».

Tāpat kā filmā, arī dziesmu spēlē «Vajadzīga soliste» visa darbība risināsies ap kādu muzikālo konkursu, par kuru stāstīs un dziedās viens no kinofilmas toreizējiem dalībniekiem – dziedātājs Imants Vanzovičs, kuram palīdzēs aktieri Jānis Skanis, Raimonda Vazdika, Jānis Mūrnieks, kā arī dziedātāji Ginta Krievkalna, Karīna Laugale, Artūrs Biķernieks, Aleksis Vanzovičs, Latvijas Jaunatnes teātra jauniešu studijas audzēkņi un mūziķu grupa.

«Skatītājiem būs iespēja doties jautrā muzikālā ceļojumā, uzzinot, kādas bija šovbiznesa aizkulises Latvijā pirms 30, pat 40 gadiem. Un protams, dziedāt līdzi lielākajiem Zigmara Liepiņa muzikālajiem hitiem, kas skanēja kinofilmā «Vajadzīga soliste» un tapa tās laikā», teic dziedātājs Imants Vanzovičs. Dziesmu spēlē skanēs tādi megahiti kā «Domā, domā», «Septītajās debesīs», «Evijas dziesma», «Vēl ir laiks», «Ceļojums», «Mīļā magonīt» un daudzi citi.

Muzikālās dziesmu spēles «Vajadzīga soliste!» tuvākās izrādes notiks 7. jūlijā Jēbapils estrādē, 8. jūlijā Alūksnes estrādē, 14. jūlijā – Tukumā, Durbes estrādē un 15. jūlijā Liepājā, «Pūt, vējiņi!» estrādē. Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā izrāžu norise tiks pārcelta uz kultūras namu telpām. Biļetes uz dziesmu spēli «Vajadzīga soliste!» ir nopērkamas visas «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu