Kanje Vests pamet «Jay Z» straumēšanas servisu «Tidal»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Līdzīgi kā visi citi mūzikas straumēšanas servisi, arī amerikāņu repera «Jay Z» mūzikas straumēšanas pakalpojums «Tidal» turpina ciest lielus zaudējumus un nespēj laikus nomaksāt rēķinus. Pilns ir arī repera Kanjes Vesta (Kanye West) mērs. Viņš pametis šo servisu, apgalvojot, ka «Tidal» viņam ir parādā 3 miljonus dolāru, ziņo tenku portāls TMZ.

Kanjes pārstāvji pirms mēneša ir nosūtījuši «Tidal» oficiālu vēstuli, kurā uzsver, ka Vesta albums «The Life Of Pablo» (skat. recenziju) atnesis kompānijai 1,5 miljonus jaunu abonentu. Kanje nav saņēmis bonusu par šādu panākumu, kā arī nav saņēmis samaksu par videoklipiem.

«Tidal» ir apņēmības pilni iesūdzēt Vestu tiesā, ja viņš, būdams līgumsaistībās ar «Tidal», parakstīs vienošanos ar kādu citu straumēšanas servisu. Savukārt Kanje gatavs iesniegt pretprasību.

Šīs ziņas publiskotas laikā, ka «Jay Z» laidis klajā savu jauno albumu «4:44», kurā kritiķi jau saklausījuši kritiskas rindas, kas veltītas Vestam.

Abi reperi bijuši lieli draugi, ierakstīdami pat kopīgu albumu «Watch The Throne» (skat. recenziju). Nesenās intervijās abi izteikušies, ka turpinājums šim ierakstam nesekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu