Hercogiene Keita Midltone pieņēmusi darbā dārgu aukli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Hercogiene Keita Midltone ne reizi vien teikusi, ka viņas bērni, trīs gadus vecais princis Džordžs un divus gadus vecā princese Šarlote, nav apveltīti ar vieglu raksturu. Pavasarī karaliskais pāris pārcēlās uz Londonu, kā nekā princis Džordžs jau šajā rudenī uzsāks skolas gaitas. Tieši tāpēc hercogiene Keita Midltone nolīgusi saviem bērniem jaunu auklīti, kura ne tikai audzinās bērnus, bet arī palīdzēs to izglītošanā.

Jaunās auklītes pakalpojumi nav lēti, hercogiene Keita Midltone auklītei gada laikā maksās 317 tūkstošus mārciņu.

Auklei būs jāpieskata bērni, reizēs, kad vecākiem tam nebūs laika, jānodarbojas ar to uzvedības pētīšanu un kļūdu labošanu, jāmāca spāņu un franču valodas.

Jaunā auklīte runā sešās valodās un ir pabeigusi vienu no prestižākajām Anglijas skolām, tāpat viņa lieliski orientējas mākslas jautājumos un nodarbojas ar jāšanas sportu.

Karaliskais pāris nav atlaiduši no darba auklīti, kuru pieņēma darbā uzreiz kā piedzima princis Džordžs, nu bērniem vienkārši būs divas auklītes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu