Adele atceļ divus pēdējos turnejas koncertus Londonā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele sestdien atcēla pēdējos divus pasaules koncertturnejas koncertus Londonas Vemblija stadionā, jo viņai radušās balss saišu problēmas.

«Šovakar devos pie sava kakla ārsta, jo mana balss šodien vispār neatvērās, un izrādās, ka esmu sabojājusi savas balss saites,» Adele rakstīja mikroemuāru vietnē «Twitter».

«Mediķu ieteikumu dēļ es vienkārši nedēļas nogalē nebūšu spējīga uzstāties. Teikt, ka mana sirds tādēļ lūzt, būtu pārāk maigi,» viņa piebilda.

Dziedātāja atzina, ka pirmajos divos šovos Vemblija stadionā trešdien un ceturtdien piedzīvojusi «vokālas grūtības» un pat apsvērusi iespējas izmantot ierakstu. Koncerti bija izpārdoti ar 100 tūkstošiem skatītāju.

«Es to nekad neesmu darījusi, un nekad to nespētu jums nodarīt. Tā nebūtu īstā es,» par fonogrammas izmantošanu izteicās mūziķe.

Adele piebilda, ka gadījumā, ja nespēs koncertus pārcelt uz citu datumu, par biļetēm iztērētā nauda skatītājiem tiks atmaksāta.

«Grammy» balvu ieguvēja nekad nav slēpusi, ka kondertturnejas viņai ir liels pārbaudījums. Ceturtdienas koncertā Londonā viņa pieļāva, ka

varētu arī vairāk nekad nedoties koncertēt pa visu pasauli.

«Koncerttūres ir dīvaina lieta. Tās man nav īpaši labi piemērotas,» atzīts Adeles ar roku rakstītā zīmītē, ko vairāki fani izplatīja sociālajos medijos.

Viņa piebilda, ka viņai patīk dzīve mājās un prieku sagādā ikdienas sīkumi.

«Es vēlējos, lai mani pēdējie koncerti ir Londonā, jo es nezinu, vai jebkad vēl došos koncertturnejā, un tādēļ es vēlos, lai pēdējā reize būtu mājās,» piebilda 29 gadus vecā mūziķe.

Ar turneju «25» Adele ir viesojusies Eiropā, Ziemeļamerikā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Adele iepriekš ir sacījusi, ka pēc šīs turnejas vēlētos pievērsties ģimenes dzīvei un iespējams laist pasaulē otru bērnu. 2012.gada oktobrī pasaulē nāca Adeles un viņas vīra Saimona Konecka dēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu