Ārons Kārters hospitalizēts pēc tam, kad fanu vainas dēļ nebija ēdis vairākas dienas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Grupas «Backstreet boys» dalībnieka Nika Kārtera brālis Ārons Kārters pirms pāris dienām nogādāts slimnīcā, jo vairākas dienas nebija spējis neko ieēst. Mākslinieks atteicies no ēdiena savu atbalstītāju dēļ, kuri izteikuši negatīvas replikas par viņa augumu.

Pēc kāda koncerta Ārons Kārters sajutis nespēku un izlēmis doties uz slimnīcu, lai savestu kārtībā veselību. Ārons publiskoja fotogrāfiju no slimnīcas gultas, kuru parakstīja vārdiem, ka pavisam noteikti drīzumā atveseļosies.

Tāpat Kārters nolēmis meklēt psiholoģisku palīdzību, lai nebūtu tik viegli ietekmējams un būtu spēcīgāka personība.

Jau no deviņpadsmit gadu vecuma mākslinieks slimo ar slimību, kuras dēļ viņam ir grūti ēst, un, dzirdot fanus runājam par viņa ķermeni, pielīdzinot to vēža slimnieka ķermenim, dziedātājs jutis, ka atbalstītāji viņu emocionāli terorizē, nav spējis ieēst neko vairākas dienas.

Foto: AP

Visu emocionāli sliktāku padarīja tēva nāve, kurš šķīrās no dzīves 16.maijā, un māsas Leslijas piecu gadu nāves gadadiena, kura mira no narkotiku pārdozēšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu