Ar «Latio» vārdu internetā tiek rīkota krāpnieciska loterija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nekustamo īpašumu uzņēmums «Latio» šodien konstatējis, ka internetā «Latio» nosaukums un identitāte tiek izmantots krāpnieciskos nolūkos, rīkojot viltus loteriju.

«Latio» pārstāvis Uldis Galdiņš aģentūru LETA informēja, ka uzņēmums šādas loterijas nerīko. «Lūdzam sabiedrību būt uzmanīgiem un neiesaistīties loterijās, par kuru autentiskumu nav iespējams pārliecināties no pārbaudītiem informācijas avotiem, piemēram, uzņēmumu oficiālajām interneta mājas lapām vai sociālo tīklu kontiem,» sacīja Galdiņš.

«Latio» par konstatēto krāpšanas gadījumu ir informējis valsts tiesībsargājošās iestādes, kā arī informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūciju «Cert.lv» .

Kā pārliecinājās aģentūra LETA, internetā izveidota mājaslapa ar «Latio» identitāti, kurā par vienu eiro tiek piedāvāts iegādāties loterijas biļeti un laimēt dzīvokli vai māju. Maksāt par loterijas biļetēm tiek piedāvāts ar īsziņu vai «PayPal».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu