Jaguar oficiāli apstiprina, ka izlaidīs kompaktu krosoveru E-PACE

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Pievienojoties Jaguar PACE SUV saimei, E-PACE seko veiksmīgajam F-PACE, kas pagājušajā gadā palīdzēja uzlabot Jaguar pārdošanas rādītājus par 83 procentiem. Piedevām jau 2018.gadā Jaguar sāks ražot arī pilnībā elektriskas darbības I-PACE.

«Sporta automobiļa izskats apvienojumā ar Jaguar sniegumu nodrošina to, ka E-PACE vienmēr būs pamanāms. Ikviens Jaguar ir veidots tā, lai iepriecinātu visas maņas, un, mūsuprāt, E-PACE to paveiks savā īpašā veidā,» stāsta Jaguar dizaina direktors Aiens Kallums [Ian Callum].

Tāpat kā lielākajam F-PACE, arī gaidāmajam E-PACE ir pilnpiedziņa savienojumā ar dažādiem Ingenium saimes benzīna un dīzeļdzinējiem. Salonā braucēji savukārt atradīs jaunākās paaudzes multimediju sistēmu ar plašām savienojamības iespējām, kā arī aptverošu drošības funkciju kopumu.

Kompaktais Jaguar SUV tiks parādīts pasaulei 13. jūlijā.

Jaguāri

Šobrīd Jaguar piedāvā piecas dažādas modeļu saimes - XE, XF un XJ sedanus, F-TYPE sporta automobili un F-PACE – visu laiku ātrāk pārdoto Jaguar.

Interesanti fakti

  • 2017. gada Pasaules auto titula ieguvējs Jaguar F-PACE palīdzēja Jaguar zīmolam gūt panākumus 2016./2017. fiskālajā gadā ar 83% pārdošanas rādītāju pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu

  • Jaguar pārdošanas rādītāji laika posmā no 2017. gada janvāra līdz maijam palielinājās par 65%, sasniedzot 79 895 visā pasaulē

  • Jaguar I-PACE elektriskās darbības jaudīgais SUV konceptauto tika atklāts 2016. gada novembrī un iepazīstināja ar sērijveida automobili, kas nonāks pārdošanā 2018. gadā

    Jaguar

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu