Ieskaties dziedātājas Katrīnas Bindares sievišķīgajā vecmeitu ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Viena no romantiskākajām Latvijas dziedātājām Katrīna Bindare nedēļas nogalē kopā ar draudzenēm izklaidējusies vecmeitu ballītē, tādā veidā atvadoties no brīvas dāmas dzīves. Tuvākajā laikā dziesmas «Tev līdzās» izpildītāja apprecēs savu ilggadējo draugu Elvi Čoderu.

Fotogrāfijas no vecmeitu ballītes sociālajos tīklos ievietoja pati Katrīna, tādā veidā paziņojot, ka pavisam drīz vairs nebūs brīva dāma, jo atradusi savu dzīves lielo mīlestību.

«Smiekli un prieka asaras, atmiņas un jauni piedzīvojumi - divas emocijām bagātas dienas! Meitenes, paldies jums par manu neaizmirstamo vecmeitu ballīti - viss bija lieliski! Esmu laimīga, ka jūs man esat,» tā Katrīna komentē vecmeitu ballīti.

Īpašā nedēļas nogale tika nosvinēta dzimtajā pilsētā Ventspilī, nu Katrīna par mājām sauc Rīgu, jaunās dāmas apstaigāja īpašākās vietas, kurās kopā pavadīts jaunības laiks, baudīja šampanieti un uzņēma daudzas skaistas fotogrāfijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu