Jūrmalā notiks starptautiskais Krāsu skrējiens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otro reizi Latvijā 1.jūlijā Kauguros norisināsies Krāsu skrējiens, kurā dalībniekiem 5 kilometru distances laikā būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla sajūtas. Organizatori informēja, ka festivāls katru gadu norisinās vairāk nekā 45 pasaules valstīs.

Krāsu skrējiena distancē var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Šogad visi pasākuma dalībnieki saņems īpaša dizaina piemiņas medaļas un finiša ballītē baudīs grupas «Bermudu Divstūris» koncertu.

Jūrmalas krāsu skrējiena laikā būs jāveic 5 kilometru skriešanas/nūjošanas distance. Savukārt bērni varēs startēt «Lego» 500 metru līdz viena kilometra bērnu skrējienos. Krāsas tiks izmantotas tikai 5 kilometru Krāsu skrējiena distancē. Krāsu skrējiena starts būs Kauguros. Distanci var veikt skrienot, nūjojot, dejojot vai vienkārši pastaigājoties, izbaudot festivāla atmosfēru. Distancē būs pieci krāsu punkti katrā kilometrā, kur darbinieku komanda nobērs dalībniekus ar krāsām.

Šogad būs vairāki punkti un jaunumi krāsu skrējiena dalībniekiem – Saldējuma «Pols» zilās krāsas punkts, TVNET oranžās krāsas punkts, Hotel Jūrmala SPA lillā krāsas punkts, Baltijas Maratoni rozā krāsas punkts un īsi pirms finiša «Surf putu punkts». Distancē tiek izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kas ir 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem. Vēlamais Jūrmalas krāsu skrējiena «dresscode» – balts apģērbs un saulesbrilles. Visos piecos krāsu skrējiena punktos dalībniekus iemūžinās fotogrāfi, un fotogrāfijas būs pieejamas pēc sacensībām.

Iepriekš reģistrēties un iegādāties īpašos Jūrmalas krāsu skrējiena kreklus, kā arī iepazīties ar trasēm un nolikumu var līdz 29.jūnijam mājas lapā: www.baltijasmaratoni.lv.

Iepazīties ar Baltijas maratoni plānotajiem 2017. gada sezonas tautas sporta pasākumiem, noteikumiem, dalības maksu un distanču maršrutiem, kā arī reģistrēties dalībai var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu