Ferrari zagli iegāž paša stulbums un beigusies degviela

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda Ferrari 488 GTB zagļa prieki Savienotajās Valstīs nebija ilgi, jo policija viņu notvēra brīdī, kad viņš bija piestājis, lai savu lomu padzirdītu degvielas uzpildes stacijā.

Kā vēsta CBS, 36 gadus vecais Rokijs Himeness Ferrari nozadzis Sanrafaelā, Kalifornijas štatā. Viņš tika arestēts tai pašā pilsētā neilgi pēc tam, kad likumsargi saņēma informāciju par vīrieti, kurš visai dīvaini uzvedas degvielas uzpildes stacijā.

Proti, viņš apkārtējiem lūdzis naudu benzīnam, kā arī centies ar degvielu apliet pašu auto.

Kad notikuma vietā ieradās policija, Himeness apgalvojis, ka spēkrats pieder viņam un viņš to tik tikko savācis no servisa, kur tas bijis divus gadus.

Interesanti, ka auto zaglim bijušas divas Ferrari atslēgas, taču dokumentus gan viņš nav varējis uzrādīt. Tomēr likumsargi nav noticējuši Himenesa stāstītajam un sazinājušies ar vietējo Ferrari dīlercentru, kur apstiprināts, ka pazudis 245 tūkstošus dolāru vērts auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu