Noklausies jauno «Coldplay» dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu grupa «Coldplay» šajā piektdienas rītā nākusi klajā ar jaunu dziesmu «All I Can Think About Is You» no gaidāmā EP «Kaleidoscope». Dziesma pieejama visos straumēšanas un lejupielādes servisos. Dziesmu papildina krāsām bagāts un pārdomāts animēts video.

EP izdošana gaidāma 14. jūlijā visos straumēšanas un lejupielādes servisos, bet CD un vinila formātā būs pieejama no 4. augusta.



Kaleidoscope EP dziesmu saraksts


1. All I Can Think About Is You


2. Miracles (Someone Special) - Coldplay & Big Sean


3. A L I E N S


4. Something Just Like This (Tokyo Remix) - Coldplay & The Chainsmokers


5. Hypnotised



Pie «Kaleidoscope EP» strādājuši tādi producenti kā

Rik Simpson, Daniel Green

un

Bill Rahko

, minialbumā iekļauta dziesma, kas tapusi sadarbībā ar

The Chainsmokers

«Something Just Like This», kas ierakstīta šā gada aprīlī Tokijas koncerta laikā. EP iekļauta vēl viena sadarbība, dziesmā «Miracles (Someone Special)» piedalās reperis no Detroitas

Big Sean

. Savukārt «A L I E N S» tika sarakstīta kopā ar ambientās mūzikas tēvu Braienu Īno (Brian Eno).



Minialbums ir papildinājums grupas iepriekš izdotajam pilnajam albumam «A Head Full Of Dreams», kas izdots 2015. gada decembrī, un tā pārdošanas apjoms pārsniedzis piecus miljonus kopiju.



Grupas turneja «A Head Full Of Dreams Tour» atsākās pagājušajā nedēļā Minhenē un turpināsies Eiropas un Ziemeļamerikas stadionos un koncertvietās visas vasaras garumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu