Aktieris Džordžs Klūnijs tik tikko dzimušajiem bērniem noalgojis apsardzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms mazliet vairāk nekā nedēļas pasaulē nāca aktiera Džordža Klūnija un juristes Amalas Klūnijas dvīņi, nav brīnums, ka pāra domas pārņemtas ar jaundzimušo vēlmēm un drošību. Kā nekā viņš ir populārs aktieris, bet Amala cilvēktiesību juriste un nereti darba laikā saskaras ar pasaules bīstamākajiem teroristiem.

Pirms dzemdībām Klūnijs sievu iepriecināja ar masāžām, noīrēja slimnīcas stāvu, personālu, iekārtoja bērnistabas, nu slavenība ir pārņemts ar jaundzimušo – Aleksandra un Ellas drošību.

Džordžs noalgojis vairākas personas, kuras nepārtraukti atrodas līdzās bērniem un uzmana, lai mazajām slavenības atvasēm netuvojas nepiederošas personas. Tāpat slavenība algo nakts aukles, jo vēlas, lai sieva naktī izguļas, bet dienā spēj būt uzmanīga un rūpīga māte.

Aktieris arī paziņojis, ka apsardze ir tikai sākums, viņš saviem bērniem vēlas sniegt pašu labāko un izlēmis darīt visu, lai tā arī notiktu.

Miesassargu nolīgšana gadā izmaksās 318 tūkstošus, jaunā drošības sistēma mājā 127 tūkstošus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu