Jānis Ikaunieks atgriezies «Liepāja»/«Mogo» sastāvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Futbola kluba «Liepāja»/«Mogo» sastāvā atgriezies Latvijas nacionālās komandas pussargs Jānis Ikaunieks, vēsta klubs. Viņš Kurzemes komandai pievienojies uz īres tiesībām no Francijas augstākās līgas komandas FC «Metz».

Ikaunieks pārstāvēja FK «Liepāja»/«Mogo» 2014. gada sezonā, kad kļuva arī par virslīgas labāko spēlētāju, gūstot 23 vārtus. Pēc sezonas Ikaunieks pārcēlās uz «Metz».

2016. gada sezonā viņu izīrēja Grieķijas augstākās līgas klubam «AEL Larisa», kur aizvadīja visu sezonu, bet šogad atgriezās Latvijā, līgums parakstīts līdz sezonas beigām.

Šobrīd tiek kārtotas pēdējās formalitātes, lai jau svētdien Ikaunieks varētu iziet laukumā FK «Liepāja»/«Mogo» 100. virslīgas spēlē, Kurzemes derbijā pret FK «Ventspils».

Latvijas nacionālās komandas sastāvā Ikaunieks piedalījies 16 mačos, kuros izcēlies ar diviem vārtu guvumiem, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) informācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu