Aktieris Koltons Heins paziņojis, ka zaudējis nevainību trīspadsmit gadu vecumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Koltons Heins intervijā paziņojis, ka zaudējis nevainību trīspadsmit gadu vecumā un tas noticis gan ar puisi, gan meiteni. Slavenība uzreiz piebildis, ka tas nav bijis sekss trijatā, vienkārši viena gada laikā viņš pamēģinājis, kā tas ir - nodarboties ar seksu ar abu dzimumu pārstāvjiem.

Heins atklāj, ka meitenei bijuši piecpadsmit gadi, bet puisim sešpadsmit, un abas šīs reizes viņš spēj atcerēties ar smaidu.

Koltons neslēpj, ka dzīves laikā pārgulējis ar četrām sievietēm, jo vidusskolas laikā nodarbojies ar seksu gan ar sievietēm, gan vīriešiem.

2016.gada maijā slavenība beidzot paziņoja, ka ir homoseksuāls, un nu ir attiecībās tikai ar vīriešiem, turklāt ir saderinājies.

Runājot par savu pirmo vīrieti, slavenība paziņo, ka nekad nav mēģinājis viņu apskatīt sociālajos tīklos, jo pat neatceras puiša uzvārdu.

Slavenība intervijā bijis tik atklāts, ka pateicis, ka reiz viņam bijis sekss trijatā, toties tas ir bijis vairums cilvēkiem un nav nekas īpašs.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu