Septiņu bērnu tēvam Mārim Gavaram jaunas attiecības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Uzņēmējs Māris Gavars, kurš jau teju gadu cīnās ar bijušo mīļoto, modeli Unu Gavari par septiņu bērnu aizbildniecību, beidzot atkal atradis arī personīgajā dzīvē laimi un izveidojis jaunas attiecības.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», jau kopš pavasara Una ar bērniem no Tenerifes ir atgriezusies Latvijā un uzlabojušās viņas un Māra attiecības, vīrietis priecājas, ka vairākkārt tam izdevies satikt vecākos bērnus.

Tāpat uzņēmējs neslēpj, ka jau pāris mēnešus viņa privātajā dzīvē ir pārmaiņas viņš vairs nav viens. Māris izveidojis attiecības ar dāmu, ar kuru iepazinies pirms divdesmit gadiem, bet kontaktu nebija uzturējis.

Daci Blanku Māris pirmo reizi iepazinis, atrodoties Amerikā, viņus iepazīstinājuši draugi, nu Dace atgriezusies Latvijā. Jūrmalā viņa un Māris nejauši tikušies un atsākuši kontaktēties, un drīz vien kļuvuši par pāri.

Pirms pusotra gada sieviete kļuvusi par divu latviešu audžumeitu mammu un tāpēc palikusi uz dzīvi Latvijā. Gavars neslēpj, ka attiecības uzplaukušas strauji, tikšanās uz kafiju izvērtušās astoņu stundu ilgās vakariņās, un jau kopš aprīļa viņi ir pāris.

Ar jauno mīļoto ir iepazīstināta arī Una un vecākās meitas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu