Mārupes domē deputāti nedalīsies koalīcijā un opozīcijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mārupes novada domē netiks veidota koalīcija un opozīcija, bet visi ievēlētie deputāti strādās kopā, pastāstīja pašreizējais mērs un Zaļu un zemnieku savienības (ZZS) līderis Mārtiņš Bojārs.

Viņš pastāstīja, ka Mārupē vairākumā ir ievēlētas divas partijas - ZZS, kuru pārstāvēs septiņi deputāti, un Latvijas Reģionu apvienība (LRA), ko pārstāvēs četri deputāti. Šīs abas partijas jau iepriekš sadarbojušās un noteikti turpinās sadarboties, tomēr pašvaldībā iepriekš nav bijusi izteikta koalīcija un opozīcija, un arī šajā sasaukumā tādu veidot nav plānots, sacīja Bojārs.

Mārupes novada domē kopumā ir 15 deputāti. No pašreizējā sasaukuma pārvēlēti 11 deputāti. Bez jau minētajiem ZZS un LRA deputātiem, divi ir ievēlēti no partijas «Saskaņa», divi no nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK, viens no partijas «Progresīvie» un viens no partijas «Vienotība».

Jaunā Mārupes novada dome uz pirmo sēdi sanāks 21.jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu