Stopiņu novada domē varu saglabās LRA un «Vienotība»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Stopiņu novada domē pēc vēlēšanām vairākumu saglabājusi partiju apvienība Latvijas Reģionu apvienība (LRA)/«Vienotība», bet tās plāno sadarboties ar visām domē ievēlētajām partijām, pastāstīja LRA/«Vienotība» saraksta līdere Vita Paulāne.

Viņa norādīja, ka partiju apvienībai veidot koalīciju ar kādu citu partiju nav nepieciešamības, jo domē to pārstāvēs astoņi no 15 deputātiem. Paulāne arī piebilda, ka novada domē izteikta opozīcija nav bijusi līdz šim, jo domes deputāti kopīgi strādā novada labā nevis veido «lielo politiku».

LRA/«Vienotība» plāno sadarboties arī ar ievēlētajiem deputātiem no «Latvijas Zemnieku savienības» (LZS), nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) un partijas «Saskaņa».

Stopiņu novada domē pārvēlēti 10 no pašreizējiem domes deputātiem, tomēr domes priekšēdētājs pēc vēlēšanām mainīsies, jo pašreizējais priekšsēdētājs Jānis Pumpurs («Reģionu alianse») šajās vēlēšanās nekandidēja.

Stopiņu novada domes pirmā sēde notiks 21.jūnijā plkst.15.

No LRA/«Vienotības» saraksta novada domē ievēlēti astoņi cilvēki, no «Saskaņas» - četri, no VL-TB/LNNK - divi un no LZS viens, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu