Kas raksturo gudru televizoru?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung pētījumā* noskaidrots, ka, iegādājoties jaunu televizoru, pat 37% Latvijas iedzīvotāju līdztekus citām ir svarīgas arī «gudrās funkcijas». Kas raksturo patiešām gudru televizoru un kā no veikalu plašā piedāvājuma izvēlēties ierīci, kura, tāpat kā tās mūsdienīgās funkcijas kalpos ilgtermiņā? – atbilde meklējama jaunajā Samsung QLED TV un tā inovatīvajās tehnoloģijās.

Viena pults visām ierīcēm

Uzlabotā tālvadības pults Samsung One Remote Control ļauj ērti pārvaldīt televizoru un visas tam pieslēgtās ierīces – dekoderi, spēļu konsoli, Blu-Ray atskaņotāju un citas. Savukārt ar pultī integrēto balss vadību iespējams pārslēgties starp dažādām Smart TV funkcijām. Turklāt par spīti tam, ka ar šo pulti iespējams paveikt vairāk, nekā ierasts, tās dizains kļuvis vēl lakoniskāks un izsmalcinātāks.

Automātiska pieslēgto ierīču noteikšana

Ja līdz šim ierīču savienošanā ar televizoru nedaudz nācies būt arī zīlniekam, kurš cenšas noteikt, kura no pieslēgvietām TV savieno, piemēram, ar spēļu konsoli, tad ar QLED TV šādu sarežģījumu nebūs. Televizors atpazīst ierīces, tiklīdz tās ir pieslēgtas, un to nosaukumus parāda arī izvēlnē.

Foto: Publicitātes foto

Ērta vadība arī no mobilajām ierīcēm

Samsung Smart View aplikācija, kas pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmas ierīcēm, ar pāris pieskārieniem ļauj ērti atrast interesējošo saturu un pārvaldīt galvenās TV funkcijas. Turklāt, pārslēdzoties starp funkcijām, ar uzlecošiem logiem vai izvēlnēm netiek traucēta TV skatīšanās pārējiem mājiniekiem. Telefonu izmantojot kā pulti, uz TV ekrāna var ērti parādīt paša veidotos video vai uzņemtās fotogrāfijas un, nezaudējot savienojumu, par to informēt arī savus draugus sociālajos tīklos.

Foto: Publicitātes foto

Kārtība pēc saviem noteikumiem

Televizora īpašnieki savu Smart Hub var personalizēt – visas biežāk izmantotās lietotnes, piemēram, Netflix, Youtube vai Amazon un uzstādījumus apvienot vienā ekrānā. Tādējādi viss saturs ir ērti pārskatāms un vairs nav nepieciešams pārvietoties starp vairākām izvēlnēm.

Foto: Publicitātes foto

Izklaide ar vērienu

Tie, kuri iecienījuši spēļu pasaules izklaides, novērtēs vizuālo izšķirtspēju un tehnisko veiktspēju, tās spēlējot uz QLED TV ekrāna. Turpmāk datora pieslēgšanai pie televizora nebūs nepieciešamas papildu ierīces un spēles garšu varēs sajust bez jebkādiem traucējumiem un pārtraukumiem.

Par pētījumu

Samsung Electronics Baltics aptauja sadarbībā ar «OMD Snapshots» veikta 2017. gada maijā interneta vidē. Aptauja ir reprezentatīva ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem vecumā no 15 līdz 70 gadiem. Izlases lielums ir 702 respondenti Latvijā, 886 – Lietuvā un 500 respondenti Igaunijā.

www.samsung.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu