Latvijas EXPO paviljons uzņem pirmos viesus

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MIKHAIL METZEL / KREMLIN POOL/SPUTNIK / POOL / SPUTNIK POOL

Kazahstānas galvaspilsētā Astanā ar svinīgo ceremoniju atklāta pasaules izstāde Astanas EXPO 2017. Latvijas paviljons bija viens no pirmajiem, kurš tika pabeigts un oficiāli pieņemts lietošanā.

Atklāšanas ceremonijā, 10. jūnijā plkst. 11.00 pēc vietējā laika, piedalījās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītājs un EXPO komisārs Jānis Endziņš, EXPO organizatoru valdes priekšsēdētāja vietnieks Erbols Šormanovs (Зам. Председателя Правления EXPO Шорманов Ербол), Latvijas Vēstnieks Kazahstānā Jurijs Pogrebņaks, kā arī Latvijas paviljona komanda.

Šā gada Latvijas EXPO paviljona unikalitāte izceļas ar to, ka ikvienam uzņēmumam tiek dota iespēja pārstāvēt sevi arī virtuālā veidā, atstājot video vēstījumu ikvienam paviljona apmeklētājam. Informatīvā atbalsta platformuwww.expolatvia.com, kura savu darbību sāks līdz ar Latvijas EXPO paviljona simbolisko atvēršanu tepat Rīgā 12. jūnijā, ir izstrādājis IT uzņēmums Squalio.

Pirmie Latvijas paviljona apmeklētāji izrāda lielu interesi par mūsu izgaismotajiem dārgakmeņiem un iespēju apskatīt mūsu valsti un izbraukt ar kamaniņām virtuālajā 3D vidē. Blakus esošajā Luksemburgas paviljonā vēl notiek pēdējie būvniecības darbi, kas pagaidām nodrošina papildus cilvēku plūsmu uz Latvijas EXPO paviljonu, stāsta paviljona pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu