Voterss startē 3. vietā, singlu topā atgriežas Ariana Grande

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Apvienotās Karalistes albumu top10 šonedēļ uzreiz pieci jauni ieraksti. Viens no tiem - britu rokgrupas «Pink Floyd» dibinātāja Rodžera Votersa (Roger Waters) «Is This The Life We Really Want» (skat. recenziju), ziņo «nme.com».

Jaunais ieraksts ir pirmais tradicionālais studijas rokalbums kopš 1992. gada «Amused to Death», ja neskaitām 2005. gada trīsdaļīgo operu «Ça Ira» par franču revolūciju.

Savukārt 1. vietā atkal britu dziesmu autors Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar savu aktuālo albumu «÷».

Slavenā Liverpūles četrinieka «The Beatles» 1967. gada albums «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» tā 50. jubilejā no 1. vietas pagājušonedēļ noslīdējis uz 2. Atgādinām, ka albums tika izdots 1967. gada 1. jūnijā, un tieši jūnija sākumā tiek svinēta tā 50. jubileja. Tam par godu izdota jauna «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» versija ar agrāk neizdotām ierakstu sesiju lentēm.

4. vietā nemainīgi Rag’N’Bone Man’ ar «Human», bet top5 noslēdz jaunā britu popzvaigzne Dua Lipa.

Vēl pie jaunumiem jāmin ansambļa «alt-J» jaunā plate «Relaxer», amerikāņu rokgrupas «All Time Low» ieraksts «Last Young Renegade» un «The Shadows» ģitārista Henka Mārvina (Hank Marvin) «Without A Word».

Singlu topā 1. vietā piekto nedēļu pēc kārtas Luis Fonsi, Daddy Yankee un Justin Bieber ar «Despacito». Taču uz 2. vietu, pateicoties labdarības koncertam Mančestrā, pakāpusies dziedātāja Ariana Grande ar «One Last Time».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu