Eduarda Smiļģa Teātra muzejā notiks saruna ar režisoru Alvi Hermani

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Eduarda Smiļģa Teātra muzejā 15.jūnijā plkst.18 tradicionālajās «Sarunās Smiļģa kabinetā» notiks sarunas ar režisoru Alvi Hermani.

Hermaņa radošā darbība jau vairāk nekā divdesmit gadus pārsteidz un gandarī skatītājus Latvijā un plašā pasaulē. Viņš kopā ar Jaunā Rīgas teātra ansambli un tā komandu ir Latvijas lepnums, tāpēc sarunās skatītājiem būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus gan par režisora iestudējumiem, gan par starptautisko praksi un sadarbību ar visdažādākajām skatuves mākslas personībām, sacīja Siliņš.

LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejā jau trešo sezonu turpinās «Sarunas Smiļģa kabinetā». Šogad katra mēneša trešajā ceturtdienā no plkst.18 līdz 19.30 paredzētas sarunas ar spilgtām Latvijas teātra personībām, kuras savā mākslinieciskajā darbībā vistiešākā veidā pierāda Smiļģa proponēto klasisko trīsvienību - skaidrība, vienkāršība un kaislība. Sarunu vada muzeja vadītājs, profesors Jānis Siliņš.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu