15 ideāli horoskopa zīmju pāri

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kā jau tu noteikti būsi pamanījis, ne visi cilvēki ir piemēroti viens otram. Dažu pāru attiecības vairāk atgādina mūžīgu karadarbību, kurā pat visniecīgākais iemesls spēj izraisīt kārtējo smagās artilērijas uzbrukumu. Un ir tādi pāri, kuri saprotas no pusvārda, no kuriem plūst bezgalīgas mīlestības un ugunīgas kaisles enerģija. Lasi par 15 ideāliem horoskopa zīmju pāriem un uzzini, kura ir tava vispiemērotākā horoskopa zīme!

1. Zivs un Vērsis
Zeme un ūdens vienmēr ir blakus, nu gluži tāpat kā šis pāris. Zivju emocionalitāte un dziļums var izrādīties pat ļoti piemērots visai praktiskajam Vērsim un šādi paplašināt tā redzesloku. Savukārt Vērsis var palīdzēt atrast īsto ceļu tik ļoti sapņainajai un jūtīgajai Zivij.

2. Svari un Auns
Šie abi ir īsti sociālie tauriņi, kas, esot kopā, kļūst stiprāki un laimīgāki. Tieši šis pāris organizē vislielākās un neaizmirstamākās ballītes.

3. Auns un Dvīņi
Lielisks pāris gan intelektuālā, gan fiziskā ziņā. Uguns un gaiss ir viens otram vajadzīgi, un, ja tiem ir kopīgs mērķis, tad tie vēl spēj ari lieliski sastrādāties.

4. Skorpions un Vēzis
Šīs ir divas ļoti kaislīgas zīmes. Šo pāri vieno ļoti spēcīga saite, un to mīlestība ir abpusēja. Abas šīs zīmes izjūt nepieciešamību pēc drošības, un tieši tādēļ kopā tie jutīsies daudz aizsargātāki.

5. Strēlnieks un Lauva
Šis ir ļoti karsts pārītis. Šīs ir uguns zīmes, kas abas mīl piedzīvojumus un vienkārši nespēj nosēdēt mierā. Ugunīgi kaislīga savienība.

6. Jaunava un Ūdensvīrs
Mēs visi zinām, ka pretpoli pievelkas, un tas ir tieši šī pāra variants. Kad šie abi viens otru atrod, to starpā iestājas īsta svētlaime. Jaunava ir praktiska un analītiska, bet Ūdensvīrs ir jautrs un emocionāls. Tie uztur viens otru formā un negaida no otra, lai tas mainītos.

7. Mežāzis un Vērsis
Šis pāris ir patiess produktivitātes etalons. Šis pāris kopā spēj radīt īstu impēriju, un, visticamāk, šie divi kopā spēs vairāk nekā jebkura cita horoskopa zīmju kombinācija.

8. Zivs un Skorpions
Šā pāra sekss būs patiesi neaptverami labs, un neviena cita kombinācija šajā ziņā nespēs ar tiem sacensties.

9. Dvīņi un Jaunava
Šis pāris ir īsts intelektuāls brīnums. Šie abi spēj apspriest pilnīgi visu, un abi to ļoti novērtē. Ja vien tie neaizmirsīs, ka reizēm ir jāizrāda arī savas jūtas, tad šis pāris kopā būs pat ļoti laimīgs.

10. Auns un Mežāzis
Veiksmīga, divu kaislīgu un praktisku cilvēku savienība. Mežāžu centība un pacietība lieliski savienojas ar Auna kaisli, bet kopā tas rada ideālu pāri.

11. Vērsis un Skorpions
Vēl viena burvīga zemes un ūdens kombinācija. Šim pārim ir viss, lai tie būtu brīvi un tomēr kopā. Šajā savienībā ir daudz mīlestības un kaisles.

12. Dvīņi un Svari
Asprātīgs un valdzinošs pāris. Vēl viena lieliska intelektuāla savienība. Dvīņi tāpat kā Svari ir neitrāli, un tomēr Dvīņi ir neizlēmīgi, bet Svari ir spējīgi arī uz ko vairāk. Kad šie divi viens otru atrod, veidojas ļoti laba savienība.

13. Auns un Strēlnieks
No šā pārīša plūst milzīgas enerģijas straumes. Šīs abas uguns zīmes vienmēr un visur liesmo savstarpējas kaisles liesmās.

14. Zivs un Vēzis
Šis ir īstas kaisles un patiesas, stipras mīlestības piemērs. Vēži ir ļoti romantiski, bet Zivis dziļas un emocionālas. Lieliska savienība.

15. Jaunava un Vērsis
Vērša mīlestība pret Jaunavu ir kas ļoti īpašs. Ja reiz šīs abas zīmes viena otru ir atradušas, tad tām vajadzētu turēties kopā un nekad vairs vienam otru neatlaist.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu