Ģimene baidās par aktiera Ouena Vilsona dzīvību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais producents Roberts Vilsons, aktieru Ouena, Lūka un Endrjū tēvs, miris septiņdesmit piecu gadu vecumā, pēc ilgas sirgšanas ar Alcheimera slimību. Kā raksta portāls «RadarOnline», nu ģimene uztraucas par aktieri Ouenu Vilsonu, jo aktieris reiz radījis aizdomas par pašnāvību, un nu ģimene uzskata, ka lielo skumju iespaidā viņš varētu šo mēģinājumu atkārtot.

Pēc tēva nāves aktieris intervijā teicis, ka viņam un brāļiem nekad nav bijis kāds lielāks elks, padomdevējs, kā viņu tēvs, kas bija paraugs gan karjeras izveidē, gan ģimenes dzīvē.

Ouens tic, ka tēva gars atrodas kopā ar ģimeni un nekur nav zudis pēc viņa nāves, tas dod spēku aktierim.

Aktieris 2007.gadā pats ieradies slimnīcā, pēc zāļu pārdozēšanas lūdzot palīdzību, kāpēc zāles pārdozētas, aktieris īsti nemācēja atbildēt, tas radīja aizdomas par pašnāvības mēģinājumu.

Slavenības draugi situāciju komentēja, sakot, ka aktieris grūti pārdzīvojis attiecību neveiksmes, īpaši izjukušās attiecības ar aktrisi Keitu Hadsoni, nu, redzot Ouenu emocionāli sagrautu, ģimene un draugi uztraucas, vai neatkārtosies līdzīga situācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu