Skaistumkaraliene no Latvijas atklāj konkursu neglīto pusi – kroņu pirkšanu, mantu zagšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Modele Meldra Rozenberga ir tikai divdesmit vienu gadu veca, bet jau paspējusi sevi pierādīt dažādos skaistumkonkursos. Izdevums «Kas Jauns» raksta, ka meitene piedalīšanos šādos konkursos uzskata par darbu, jo viņai patīk atrasties uzmanības centrā.

?

A post shared by Меldra Rozenberga Official (@meldra_rozenberga) on

Pēdējā laikā modele paspējusi piedalīties vairākos prestižos konkursos Ķīnā, ASV, Libānā un Krievijā, bet pats pirmais viņas konkurss noticis Maskavā, kurp viņa devās prezentēt valsti deviņpadsmit gadu vecumā.

Meldra neslēpj, ka pasaulē ir maz konkursu, kuros dalībnieces tiek vērtētas godīgi, pārsvarā uzvaras kroņi tiek pirkti, kā nekā ārzemēs šādi konkursi ir bizness, kuros apgrozās lielas naudas summas.

??#tigerkingdom #tiger #thailand #thailand2017 #misslatvia #blonde #thaistagram

A post shared by Меldra Rozenberga Official (@meldra_rozenberga) on

Modele nesaprot, kāpēc pirkt kroni, jo uzvara ir piecu minūšu slava, kas neko nākotnē nesniedz, tāpat arī, ja nopelni kroni godīgā ceļā, sajūtas ir citas, tu piedzīvo lepnumu un prieku par paveikto.

Jaunā sieviete jau pieradusi pie intrigām, kas valda aizkulisēs, kā nekā konkurence ir nežēlīga, tāpēc nereti tērpi un mantas tiek sabojātas, tās tiek noslēptas vai izmestas.

#amazing #lights #misslatvia #meldrarozenberga #smile #latvianmodel #internationalmodel #latvian #latvianbeauty #selfie #crown

A post shared by Меldra Rozenberga Official (@meldra_rozenberga) on

Arī Meldrai ir bijušas reizes, kad viņa izjūt šādus nesmukumus, tāpēc jau sapratusi, ka mantas ir īpaši jāuzmana, bet pat tad tās mēdz pazust. Modelei ir pazudušas kurpes tieši pirms fināla uznāciena, kosmētika, aksesuāri.

Ja sākumā visas dalībnieces ir jaukas un draudzīgas, tas pārsvarā ir maldinoši.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu