Skots Dīsiks izlēmis cīnīties par bērnu aizbildniecību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Realitātes šovu zvaigzne Skots Dīsiks atgriezies no Eiropas, kur izklaidējies kopā ar vairākām dāmām un nu velta visu brīvo laiku saviem vecākajiem bērniem - septiņus gadus vecajam Meisonam un četrus gadus vecajai Penelopei.

Vīrietis uzzināja, ka viņa bijusī mīļotā, realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana vēlas vienpusēju aizbildniecību par pāra trīs bērniem, un sācis pievērst uzmanību bērniem, lai tos nezaudētu.

Skots ar vecākajiem bērniem devies atpūsties bērnu iecienītajās vietās, vedis tos ēst saldējumu un vēlāk pavadījis laiku arī ar divus gadus veco Reiganu, mēģinot parādīt Kortnijai, ka spēj būt labs tēvs.

Kortnija, redzot savu bijušo mīļoto visu laiku izklaidējamies ar dažādām dāmām un lietojam alkoholu, vēlas pasargāt bērnus no šādas dzīves uztveres.

Tieši tāpēc sieviete iesniegusi dokumentus, lai iegūtu vienpersonisku aizbildniecību pār bērniem, jo nevēlas, lai viņas atvases izaug ar nepareizajām dzīves vērtībām.

Dīsiks nevēlas zaudēt bērnus, tāpēc izlēmis laboties, cīnīties un nezaudēt savu tēva pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu