«Bandmaster» un «Tehnikums» atklās Spīķeru kvartāla brīvdabas koncertsezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 7. jūnijā, no plkst.19, Spīķeru kvartāla brīvdabas koncertsezonas atklāšanā uzstāsies sintpopa duets «Tehnikums» un vakara noslēgumā - elektroniskās mūzikas projekts «Bandmaster». Ieeja pasākumā bez maksas.

Koncerti Spīķeru kvartāla plašajā laukumā norisināsies katru nedēļu līdz pat augusta beigām. Šīs vasaras programmu veidos gan jau popularitāti un skatītāju mīlestību iemantojuši mūziķi un apvienības, gan jauni vārdi Latvijas mūzikas pasaulē.

«Bandmaster» ir elektroniskās mūzikas projekts, ko veido Latvijā pieprasītais producents un dīdžejs Rudd, hiphopa māksliniece «Viņa» un producents Andis Ansons. Līdz šim grupa ir izdevusi sešus singlus, divus no tiem sadarbībā ar Dirty Deal Audio. Ar dziesmu «Us» «Bandmaster» tika uzaicināti uzstāties konkursa Supernova 2016 finālā kā viesi, šis skaņdarbs vairākkārt tika atskaņots Losandželosas autoritatīvajā radiostacijā KCRW. Singls «Get Live» ir tapis sadarbībā ar leģendārās hiphopa grupas «Jurassic 5» dalībnieku Akil the MC. Dziesmas videoklips, kuru režisēja Adriāna Roze, tika atzīts par labāko Čīles «Bestias Danzantes Festival de Cine de Danza» dejas un mūzikas kategorijā, kā arī nominēts citiem starptautiskiem filmu festivāliem.

Sintpopa duets "Tehnikums» debitēja 2015. gadā ar dziesmu "Līdz Malai". Dziesmas video piesaistīja sākumā nelielu, bet uzticamu fanu pulku. Pēc vēl pāris singliem un panākumiem radio NABA topā, gada nogalē grupa izdeva 10 dziesmu albumu "Ko gribu, to daru". 2016.gadu grupa turpināja ar jaunām dziesmām un koncertēja uz dažādām Latvijas skatuvēm, tajā skaitā vairākos vasaras festivālos. Pašreiz "Tehnikums" turpina koncertēt un sadarbojas ar hiphopa leģendu Ozolu, kā arī strādā pie nākamā studijas albuma.

Pasākums norisināsies Spīķeru kvartāla laukumā, Maskavas ielā 8, no plkst.19.00 līdz plkst.21.00. Ieeja bez maksas. Plašāka informācija www.spikeri.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu