Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Labākās šā gada TV seriālu kailuma ainas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Izdevums «The Sun» apkopojis savu seriālu kailfoto labāko ainu topu, norādot katras kategorijas - labākās krūtis, labākā pēcpuse, labākā dušas aina utt. - uzvarētājus. Uzzini, kuri tie ir!

 
Foto: ekrānšāviņš

Labākā dušas aina - Nikola Kidmena

Seriāls «Big Little Lies» (HBO)

Četrdesmit deviņus gadus vecā aktrise seriālā «Lielie mazie meli» šajā dušas epizodē izskatās ļoti seksīgi, laikam arī tāpēc netiek slēptas krūtis, tā akcentējot Nikolas seksīgo sievišķību!

Foto: ekrānšāviņš
Foto: ekrānšāviņš
 
Foto: ekrānšāviņš

Labākais frontālais kailskats - Tandija Ņūtona

Seriāls «Westworld» (Sky Atlantic’s)

Četrdesmit četrus gadus vecā aktrise seriālā tēlo robotu, kuram nav problēmu citu priekšā staigāt plikam. Aina, kur aktrise sēž pilnīgi kaila uz metāla galda, sakrustojusi kājas, neatstāj vienaldzīgu. «Es labāk filmēšanas laukumā staigāju plika nekā ciešās korsetēs,» atzīst aktrise.

Foto: ekrānšāviņš
 
Foto: Ekrānšāviņš

Labākā krūšu aina - Emīlija Klārka

Seriāls «Game of Thrones»

Šī aina ir viena no visvairāk atmiņā paliekošajām, jo trīsdesmit gadus vecā aktrise apbur seriāla fanus, atklājoties to priekšā kaila, spēcīga un seksapīla. Par šo ainu Emīlija joko, ka vajadzējis pirms tam arī pāris vodkas glāzītes, lai būtu drosme šim spēcīgajam mirklim!

Foto: ekrānšāviņš
 
Foto: ekrānšāviņš

Labākā pēcpuse - Mets Smits

Seriāls «The Crown» (Netflix show)

Mets Smits seriālā tēlo princi Filipu jaunībā. Epizodē viņš pieceļas no gultas absolūti kails, jo, kā runā, princis Filips vienmēr pie miera dodas kā no mātes miesām nācis.

 
Foto: ekrānšāviņš

Erotiskākā aina: Olīvija Vailda

Seriāls «Vinyl» (HBO)

Trīsdesmit trīs gadus vecā aktrise spēlē Devonu, kura epizodē publiski dižojas ar intīmās vietas apmatojuma frizūru, kuru lepni demonstrē topošajiem gleznotājiem kā modele. Reiz aktrise jokoja, ka kailāka jūtas ar 70. gadu krūmu frizūru nekā ar mūsdienu knapi samanāmo strīpiņu.

Foto: ekrānšāviņš
 
Foto: ekrānšāviņš

Labākais torss: Alfijs Alens

Seriāls «Game of Thrones».

Trīsdesmit gadus vecais Alfijs, kuram seriālā ir diezgan pazemojoša einuka loma, skatītājus spēj priecēt pat ar ļoti atlētisku ķermeņa augšdaļu!

Foto: ekrānšāviņš
 
Foto: Ekrānšāviņš

Labākā aina trijatā - Orlando Blūms

Seriāls «Easy» (Netflix)

Aktieris Orlando Blūms nekad nav bijis kautrīgs, ko pierāda arī šī pikantā aina seriālā, kur viņš nododas mīlas priekiem trijatā. Kāpēc ne?

Foto: ekrānšāviņš
Foto: ekrānšāviņš
Foto: ekrānšāviņš
Foto: ekrānšāviņš
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu