Pie aktieru Bena Stilera un Kristīnes Teilores laulības šķiršanas vainojama aktiera neuzticība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portāls «RadarOnline» raksta, ka pie septiņpadsmit gadus ilgās laulības izjukšanas vainojams aktieris Bens Stilers, kurš sievu, aktrisi Kristīni Teilori iedzinis izmisumā savas krāpšanas dēļ, ar pārāk paranoiskām rūpēm par veselību un atsakoties no vīra pienākumu izpildes.

Aktieris vairākus gadus nav spējis beigt runāt par savu aizraušanos, stāstījis sievai, cik talantīga ir kāda no viņa kolēģēm, cik skaista, ka viņš lepojas, ka pazīst to sievieti.

Stīlers bieži sazvanījies ar šo dāmu, ignorējis sievu un nav pakļāvies viņas vēlmei izbeigt šo saziņu, pamatojot kontaktēšanos ar vēlmi palīdzēt kolēģei karjeras attīstībā, piemetinot, ka viņiem nav seksuālu attiecību, kam, protams, nav noticējusi sieva.

Tāpat Bena un Kristīnes seksa dzīve nav bijusi lieliska, pēc 2014.gadā piedzīvotā prostatas vēža aktieris baidījies nodarboties ar seksu un atradis iemeslus, lai to nedarītu, tāpēc bieži nav nakšņojis mājās, bet sieva uzskatījusi, ka šajā laikā viņš ir kopā ar savu jauniņo draudzenīti.

Bens ik pēc pāris mēnešiem dodas pie ārsta veikt vēža pārbaudes, jo baidās, ka slimība atgriezusies, nemitīgās runas par slimību apnika Kristīnei. Tas viss veicinājis spēcīgā Holivudas pāra šķiršanos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu